Асфалтиране на паркинги

Ние от Асфалтиране - Лори имаме богат опит в асфалтирането на дворове и лични паркинги на вилата или в дома.

Богатият ни професионален опит в асфалтирането на дворове,  малки площи и паркинги ще ви гарантира, че ще получите най-добрата оферта за асфалтиране на вашия двор, изпълнен с най-високо качество на услугата по асфалтирането.

Нашите специалисти ще изпълнят асфалтирането на вашия двор с възможно най-подходящата смес за асфалтиране, в зависимост от крайния ефект който желаете да постигнете. Нашите професионалисти ще изпълнят поетите ангажименти за асфалтиране в срок и качество от което ще останете доволни. 

Цените ни са разумни и напълно съобразени с действащите в момента останали колеги и конкуренти в строителния бранш.

Асфалтирането на частна алея или площадка, паркинг или детска площадка може да бъде изпълнено в кратки срокове и изцяло съобразено с изискванията на клиента. 

При нас работят професионалисти, които през годините са натрупали огромен опит в полагането на  на асфалт, върху най-разнообразни частни и  промишлени обекти. 

Според предназначението си и крайния ефект който искате да постигнете, съставът на асфалтовата смес е няколко вида. Препоръчително е преди да вземете решение за асфалтиране да се консултирате с наш специалист, за да получите най-добрата препоръка за асфалтирането на вашия паркинг, двор или площадка за да получите отговор за търсения резултат.

Ние от Асфалтиране Лори ще направим безплатен оглед и проект на вашата площадка за асфалтиране, независимо от площта на дворното ви място за асфалтиране. 

Ние полагаме асфалт върху различни настилки и извършваме подготовка на терена за асфалтиране. 

Изграждаме и проекти за индивидуални паркинги, детски площадки, алеи и частни дворове.

Избирайки фирма Асфалтиране - Лори вие получавате гарантирано качествено асфалтиране от професионалисти с дългогодишен опит в асфалтирането на паркинги, рампи или асфалтиране върху бетон.

Последни проекти

Ръчно полагане на Асфалт с.Герман, Мбелен цех

Ръчно полагане на Асфалт с.Герман, Мбелен цех

Ръчно полагане на Асфалт с.Герман, Мбелен цех

Виж още
Машино полагане на Асфалт - Бела Бъгария, Гр.Пловдив

Машино полагане на Асфалт - Бела Бъгария, Гр.Пловдив

Машино полагане на Асфалт - Бела Бъгария, Гр.Пловдив

Виж още
Направи запитване Ако иматре нужда от асфалтиране на малки площи, свържете се с нас.