Асфалтиране на паркинги

Ние от Асфалтиране - Лори имаме богат опит в асфалтирането на дворове и лични паркинги на вилата или в дома.

Богатият ни професионален опит в асфалтирането на дворове,  малки площи и паркинги ще ви гарантира, че ще получите най-добрата оферта за асфалтиране на вашия двор, изпълнен с най-високо качество на услугата по асфалтирането.

Нашите специалисти ще изпълнят асфалтирането на вашия двор с възможно най-подходящата смес за асфалтиране, в зависимост от крайния ефект който желаете да постигнете. Нашите професионалисти ще изпълнят поетите ангажименти за асфалтиране в срок и качество от което ще останете доволни. 

Цените ни са разумни и напълно съобразени с действащите в момента останали колеги и конкуренти в строителния бранш.

Асфалтирането на частна алея или площадка, паркинг или детска площадка може да бъде изпълнено в кратки срокове и изцяло съобразено с изискванията на клиента. 

При нас работят професионалисти, които през годините са натрупали огромен опит в полагането на  на асфалт, върху най-разнообразни частни и  промишлени обекти. 

Според предназначението си и крайния ефект който искате да постигнете, съставът на асфалтовата смес е няколко вида. Препоръчително е преди да вземете решение за асфалтиране да се консултирате с наш специалист, за да получите най-добрата препоръка за асфалтирането на вашия паркинг, двор или площадка за да получите отговор за търсения резултат.

Ние от Асфалтиране Лори ще направим безплатен оглед и проект на вашата площадка за асфалтиране, независимо от площта на дворното ви място за асфалтиране. 

Ние полагаме асфалт върху различни настилки и извършваме подготовка на терена за асфалтиране. 

Изграждаме и проекти за индивидуални паркинги, детски площадки, алеи и частни дворове.

Избирайки фирма Асфалтиране - Лори вие получавате гарантирано качествено асфалтиране от професионалисти с дългогодишен опит в асфалтирането на паркинги, рампи или асфалтиране върху бетон.

Последни проекти

Машинно полагане на Асфалт - Бела България, Гр.Пловдив

Машинно полагане на Асфалт - Бела България, Гр.Пловдив

Машинно полагане на Асфалт - Бела България, Гр.Пловдив

Виж още
Машинно полагане на Асфалт на Паркинг в Бужурище

Машинно полагане на Асфалт на Паркинг в Бужурище

Машинно полагане на Асфалт на Паркинг в Бужурище

Виж още
Направи запитване Ако иматре нужда от асфалтиране на малки площи, свържете се с нас.